Lännen Tekstiilihuolto Oy aloittaa uudella toiminimellä 1.6.2016 lähtien (20.5.2016)

Lännen Tekstiilihuolto Oy aloittaa uudella toiminimellä 1.6.2016 lähtien

Ravanin Pesula Oy:n absorptiofuusio Turun Tekstiilihuolto Osakeyhtiöön toteutuu 31.5.2016. Turun Tekstiilihuolto Oy:n toiminimi muuttuu samalla Lännen Tekstiilihuolto Oy:ksi. Lännen Tekstiilihuolto Oy on Turun kaupungin, Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän, Satakunnan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän ja Porin kaupungin omistama tekstiilihuoltoyhtiö, jonka toimipaikat ovat Turussa ja Porissa.

Fuusion myötä toiminta jatkuu kummallakin paikkakunnalla. Fuusiolla ei ole vaikutusta henkilöstön asemaan kummassakaan tuotantolaitoksessa. Toteutettava järjestely mahdollistaa
kustannustehokkaamman toiminnan saavutettavien synergiahyötyjen vuoksi. Merkittävimmät kustannushyödyt saavutetaan hankinnoissa ja hallinnossa. Lisäksi tämä mahdollistaa tuotannon
organisoinnin siten, että tekstiilihuoltokeskukset voivat erikoistua tiettyihin tuoteryhmiin ja kehittää osaamistaan järkevillä ja tehokkailla investoinneilla jatkossa. Tuotantolaitokset pystyvät keskittämään myös laatuosaamistaan ja turvaavat siten korkeatasoiset ja korkean hygienian omaavat palvelut asiakkailleen.

Sulautuvien yhtiöiden yhteinen liikevaihto vuonna 2015 oli 18,6 miljoonaa euroa ja tuotantovolyymi 9,3 milj. kiloa yhteensä. Työntekijöitä yrityksissä oli 213 henkilöä. Tämän lisäksi logistiikka on ulkoistettu ja sitä hoitaa 25 henkilöä.

Yrityksen logo ja uusi ilme alkaa näkyä kesäkuun alusta lähtien. Muutos on Turun Tekstiilihuollon Oy:n asiakkaiden osalta pienempi ja Ravanin Pesula Oy:n osalta vähän suurempi. Asiakkaalla näkyvät muutokset ovat lähinnä asiakasnumeron muuttuminen ja tuotenumeroiden muutos. Nämä muutokset hoituvat asiakkaalla ilman mitään toimenpiteitä ja ne tulevat voimaan automaattisesti kaikissa asiakkaan käyttämissä ITC- järjestelmissä. Toivottavasti muutokset parantavat entisestään palvelujemme sisältöä ja tuovat raikkautta näin kesän korvalla.

Uusilta sivuiltamme löytyvät keskeisimmät yhteystietomme. Puhelinnumerot pysyvät ennallaan, sähköpostiosoitteemme muuttuu etunimi.sukunimi@lindstromgroup.com ja nettiosoitteemme www.lanteks.fi.

Toivotamme Teille kaikille oikein lämmintä ja mukavaa alkanutta kesää!

Turussa 31.5.2016
Miika Markkanen,
Lännen Tekstiilihuolto Oy