Ajankohtaista

TIEDOTE PORTAALIOSOITTEIDEN MUUTOKSESTA

 

Arvoisa asiakkaamme,
 
Olemme päivittäneet järjestelmiä ja tästä johtuen sekä tekstiilitilaukset -portaalin että työvaate -portaalin kirjautumisosoitteet ovat muuttuneet. Joudumme väliaikaisesti käyttämään kirjautumisosoitteissa http-yhteyttä aiemmin käytössä olleen https-yhteyden sijaan.
 
Kirjautuminen molempiin portaaleihin onnistuu, kunhan käyttäjätiedot ovat oikein (nämä eivät ole muuttuneet). Huomioittehan, että aiemmin tallentamanne pikakuvakkeet tai kirjanmerkit tulee päivittää uuteen http-alkuiseen osoitteeseen.
 
Portaalien kirjautumisosoitteet:
 
tekstiilitilaukset-tilausportaali: 
http://tilaukset.lanteks.fi
 
työvaate-portaali: 
http://tyovaate.lanteks.fi/portal
 
Kirjautumislinkin löydätte myös meidän www-sivuilta www.lanteks.fi verkkotilaukset kohdan alta.
 
Pahoittelut muutoksen aiheuttamasta ylimääräisestä työstä.

 
Yhteistyöterveisin
 
Lännen Tekstiilihuolto Oy

Aiemmat uutiset

Asiakastiedote 31.10.2017

Arvoisa asiakas

huomioitavaksi tekstiilitilauksista vastaaville, yhteyshenkilöille, laskujen tarkastajille

Toiminnanohjausjärjestelmän vaihto siirtyy

Olemme työskennelleet usean kuukauden ajan uuden toiminnanohjausjärjestelmämme kanssa ja valmistelleet sen käyttöönottoa. Olemme pyrkineet tekemään uuden ohjelman käyttöönoton teille mahdollisimman helpoksi. Varmistaaksemme teille sujuvan ohjelmavaihdoksen, olemme päättäneet ottaa vielä lisäajan muutokselle.

Asiakastiedote 9.10.2017

Arvoisa asiakas

huomioitavaksi tekstiilitilauksista vastaaville, yhteyshenkilöille, laskujen tarkastajille

Toiminnanohjausjärjestelmän vaihto lähestyy

Olemme työskennelleet usean kuukauden ajan uuden toiminnanohjausjärjestelmämme kanssa ja valmistelleet sen käyttöönottoa. Olemme pyrkineet tekemään uuden ohjelman käyttöönoton teille mahdollisimman helpoksi.

Asiakkaillemme muutos näkyy ensimmäisenä tilausohjelmien vaihtumisena.

Asiakastiedote 2.10.2017

Lännen Tekstiilihuolto Oy on osa laitoksenne ja yrityksenne jokapäiväistä elämää puhtaiden tekstiilien muodossa. Olette antaneet tämän tärkeän toimintonne meidän hoidettavaksemme. Kiitämme luottamuksestanne ja hyvästä yhteistyöstä.
 
Toimintamme jatkuva kehittäminen
 
Olemme saaneet tehdä kanssanne hyvää yhteistyötä jo pitkään ja saaneet rakentavaa palautetta esim. asiakastyytyväisyysmittausten muodossa. Olemme kiitollisia kommenteistanne ja pyrimme hyödyntämään niitä prosessiemme kehitystyössä.