Ajankohtaista

Lännen Tekstiilihuolto Oy:n laskujen vastaanotto-operaattori vaihtuu 10.02.2021 alkaen Baswarelle

Arvoisa Toimittajamme,

Lännen Tekstiilihuolto Oy:n laskujen vastaanotto-operaattori vaihtuu 10.02.2021 alkaen Baswarelle. Verkkolaskuosoite pysyy samana, mutta operaattoritunnus vaihtuu Maventalta Baswarelle. Pyrittehän lähettämään tammikuuta koskevat ostolaskut ennen operaattori muutosta (10.02.2021).

Lännen Tekstiilihuolto Oy kuuluu osaksi Lindström Groupia, Lindström Group vastaanottaa laskut ensisijaisesti verkkolaskuina. Jos teillä ei ole valmiutta lähettää laskuja verkkolaskuina niin pyydämme lähettämään ne PDF muodossa alla mainittuun sähköpostiin.

Verkkolaskuoperaattorimme on 10.02.2021 alkaen Basware, jonka tunnus on BAWCFI22

Lännen Tekstiilihuolto Oy (1718858-0)
Verkkolaskuosoite 003717188580
PDF-laskun vastaanotto: 003-lannentekstiili.oy@pdf.basware.com

Lindström-konserniin kuuluva Comforta ostaa porilaisen Lännen Tekstiilihuolto Oy:n

Lindström Group -konserniin kuuluva Comforta on ostanut Porissa toimivan tekstiilihuoltopalveluja tarjoavan Lännen Tekstiilihuolto Oy:n koko osakekannan ja liiketoiminnan. Kauppa kattaa yrityksen laitteiston, toimitilat sekä asiakkuudet. Myös koko Lännen Tekstiilihuolto Oy:n henkilökunta siirtyy Lindströmin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

”Lindström kehittää palveluitaan ja osaamistaan jatkuvasti ja haluamme tarjota asiakkaillemme erinomaisen asiakaskokemuksen. Tämä yrityskauppa turvaa ostettavan yrityksen asiakkaiden palveluiden jatkuvuuden ja jatkuvan kehittämisen. Samalla se vahvistaa ja laajentaa kyvykkyyksiämme terveydenhuollon toimialalla”, sanoo Lindströmin Suomen maajohtaja Pasi Saarinen.
Lännen Tekstiilihuolto Oy on laitostekstiilien, hotellitekstiilien ja työvaatteiden vuokraukseen ja huoltoon erikoistunut Turun kaupungin, Satakunnan sairaanhoitopiirin ja Porin kaupungin omistama osakeyhtiö, joka toimii viiden maakunnan alueella Suomen etelä- ja länsirannikolla. Vuonna 2019 yhtiön liikevaihto oli noin 5,7 milj. euroa ja sen palveluksessa oli noin 46 henkilöä.

”Täysin avoimilla markkinoilla toimivan yhtiön julkiselle omistukselle ei ollut enää löydettävissä strategisia perusteita, sillä kaikki omistajatahot voivat varmistaa käyttämänsä pesulapalvelut joko kilpailuttamalla hankintansa tai tuottamalla ne itse omassa sidosyksikössään. Olemme tyytyväisiä siitä, että asiakkaidemme palvelulle sekä liiketoiminnan kehittämiselle on nyt saatu kaupan myötä jatkuvuutta ja turvallisuutta”, toteaa Turun apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen.  

Lindströmillä on tällä hetkellä kaksi toimipistettä Satakunnan alueella: Porissa ja Kankaanpäässä. Niiden kautta Lindström palvelee alueen työvaate-, matto-, wc-tilapalvelu-, teollisuuspyyhe- ja ravintolatekstiiliasiakkaita sekä Comfortan nimellä hotelli-, ravintola- ja hoivasektorin asiakkaita. Kokonaisuudessaan Lindström on työllistänyt Satakunnan alueella 29 henkilöä.

Lindström on vuonna 1848 perustettu yritysten tekstiilipalveluiden toimittaja. Yhtiön laaja palveluvalikoima kattaa työvaatteet, matot, hotelli- ja ravintolatekstiilit, teollisuuspyyhkeet ja imeytysmatot sekä puhdastila- ja kylpyhuonepalvelut. Suomi on Lindströmin suurin toimintamaa ja tuo konsernin liikevaihdosta yli puolet.

Lisätietoja:
Pasi Saarinen, VP, Finland, puh. +040 836 6172, pasi.saarinen@lindstromgroup.com 
 
Lindström Oy
Lindström on tekstiilipalveluyritys, jonka tavoitteena on helpottaa asiakkaittensa elämää Euroopassa ja Aasiassa. Lindströmin 4600 omistautuneen työntekijän avulla tarjoamme vastuullisia ja helppokäyttöisiä palveluja varmistaen turvallisen ja hygieenisen ratkaisun parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen varmistamiseksi. Vuonna 2019 Lindström Groupin liikevaihto oli 408 miljoonaa euroa. www.lindstromgroup.com/fi

Aiemmat uutiset

KORONAVIRUKSEN, COVID-19, VAIKUTUKSET LÄNNEN TEKSTIILIHUOLTO OY:N ARKEEN

ARVOISA ASIAKAS JA YHTEISTYÖKUMPPANI

KORONAVIRUKSEN, COVID-19, VAIKUTUKSET LÄNNEN TEKSTIILIHUOLTO OY:N ARKEEN    

Olemme määritelleet toimintojamme uudelleen huomioiden koronaviruksen mukanaan tuomat vaikutukset.

Asiakaspalvelu ja vierailut
Olemme peruneet kaikki vierailut, jotka kohdistuvat tuotantolaitokseemme. Asiakaskäynnit on myös peruttu toistaiseksi.

Asiakastiedote 31.10.2017

Arvoisa asiakas

huomioitavaksi tekstiilitilauksista vastaaville, yhteyshenkilöille, laskujen tarkastajille

Toiminnanohjausjärjestelmän vaihto siirtyy

Olemme työskennelleet usean kuukauden ajan uuden toiminnanohjausjärjestelmämme kanssa ja valmistelleet sen käyttöönottoa. Olemme pyrkineet tekemään uuden ohjelman käyttöönoton teille mahdollisimman helpoksi. Varmistaaksemme teille sujuvan ohjelmavaihdoksen, olemme päättäneet ottaa vielä lisäajan muutokselle.